Om de beste service aan te bieden, hebben wij een brede variatie aan betaalmogelijkheden, zodat er altijd wel een passende methode te vinden is. Graag leggen we uit wat de mogelijkheden zijn;

Mistercash/Bancontact

Met Bancontact / Mistercash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Bancontact is het systeem dat u direct koppelt aan internet bankieren bij een online aankoop. Om gebruik te maken van Bancontact hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Belfius / KBC

Belfius & KBC zijn twee grote banken in België, wij ondersteunen de online betaalmethode van beide banken. Deze betaalmethoden hebben ongeveer dezelfde voordelen als Bancontact.

Creditcards

Bij ons is het tevens mogelijk om uw bestelling te betalen met uw credit card. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. De betaling verloopt via het Mollie platform en wij hebben geen toegang tot uw credit card gegevens. Bij een acceptatie van uw credit card gegevens bij het platform Mollie nemen wij uw bestelling direct in behandeling.

Paypal

Paypal is een internationaal veel gebruikte betaal optie.

Klarna ‘Achteraf betalen’

Met Klarna ‘Achteraf betalen’ heeft u de mogelijkheid om binnen 14 dagen te betalen. Zodra de bestelling verzonden is ontvangt u de factuur via Klarna. De daadwerkelijke betaling regelt u zelf met Klarna.