Een beetje flauw, maar het is wel slim om een beetje na te denken over de foto en niet zomaar iets te kiezen. Een dierbare, mooie of grappige foto is het beste begin!

Zorg voor een goede belichting

Het allerbelangrijkste is goede belichting. Een scherpe foto het liefst gemaakt buiten (overdag) of binnen met een helderde lamp aan. Als er meer details zichtbaar zijn op de foto dan kunnen we ook meer details op de bedel verwerken. Bij voorkeur wordt de foto op oog niveau gemaakt voor het beste resultaat!

Zorg voor de juiste positie

Het beste is om een close up te maken waarbij jouw huisdier zit. Zorg ervoor dat oren, pootjes & staart op de foto staan. We weten dat foto’s waar jij met je hond of kat knuffelt altijd erg schattig zijn, maar om een bedel te maken is het niet ideaal. Onze ontwerpers verwerken wat er op de foto staat en kunnen er helaas geen dingen bij bedenken.

Niet te veel op de foto

Zorg ervoor dat alleen jouw huisdier op de foto staat. Als je meerdere huisdieren op de foto zet dan kunnen we proberen dat in 1 bedel te verwerken, maar alleen als je de L variant kiest.