Wie zijn jullie?

Wij zijn Pix! Uit de liefde voor sieraden hebben wij deze website opgericht. We maken al heel erg lang sieraden in opdracht voor (grote) retailers, we dachten, eigenlijk vinden we het ook heel leuk om direct aan klanten te leveren. We vinden het dus ook super leuk als je contact met ons opneemt!

Je kan ons wel een beetje sieraden nerds noemen! Bij ons werkt iedereen in de werkplaats aan het maken van de sieraden zelf. We hebben dan ook geen 24-uurs helpdesk, maar we zullen wel proberen zo snel mogelijk te antwoorden op jouw mailtje, appje of chat bericht.

Waar zitten jullie?

We werken & produceren in Amsterdam (vlakbij station Sloterdijk) en we hebben een mooie werkplaats die we delen met een aantal andere maak bedrijven. Bij ons in de werkplaats worden naast sieraden ook brillen, drones en gin gemaakt. Op onze vrijdagmiddag borrels wordt er na een paar borrels dan ook flink op los gevlogen (als we nog niet dubbel zien dan)!

Even Serieus!

Dat klopt, even serieus. Deze website is onderdeel van Zazzy B.V.. Je kan ons vinden op de Donauweg 21, Amsterdam en we staan ingeschreven bij de KvK onder het nummer 57901228. Het BTW nummer is NL852785641B01.

Onze belofte!

Waar gehakt wordt vallen spaanders en we gaan dus ook niet beloven dat we nooit iets fout doen, we maken producten met mensenhanden en er gaat wel eens iets mis. Wat we wel beloven is dat we gaan proberen om het altijd netjes en snel op te lossen. 

Dus is er een probleem met je bestelling, stuur even een berichtje. We zullen proberen zo snel mogelijk een vervangend product op te sturen of als we het echt niet meer kunnen oplossen het geld terug te storten!