Ik wil graag een voorbeeld, moet ik daarvoor betalen?

Nee! Je kan ons mailen of via facebook een berichtje sturen en wij zullen kosteloos een voorbeeld maken. We hopen natuurlijk dat je het daarna zo leuk vindt dat je het besteld, maar dat hoeft absoluut niet!

Hoe snel ontvang ik het?

We maken & versturen de sieraden vanuit Amsterdam, het duurt dus een paar dagen voordat het bezorgd wordt. We hebben 2 opties,

 • Een normale verzending optie die gratis is. Dit duurt een paar dagen langer omdat het met Deutsche Post DHL wordt verzonden. In principe zou het binnen een week na verzending aan moeten komen.
 • Een express optie via PostNL. Dit kost €5,00, en normaal gesproken heb je het dan in 2 à 3 werkdagen na verzending in huis.

Wat voor materialen gebruiken jullie?

We gebruiken verschillende materialen voor onze producten. Wat in ieder geval geldt is dat je van onze producten geen allergische reactie krijgt. Voor mensen die een zware nikkelallergie hebben, raden we aan om de sieraden in sterling zilver te bestellen.

 • Voor onze sterling zilveren sieraden geldt dat we de ketting en de bedel maken in 925 sterling zilver. Dat betekend dat 92.5% van het materiaal puur zilver is, en deze hebben dan ook het keurmerk 925.
 • De verzilverde producten zijn gemaakt in wit messing en zijn vervolgens verzilverd.
 • Voor onze RVS sieraden geldt dat we 316L chirurgisch staal gebruiken. Dit is de hoogste kwaliteit (edel) staal en staat garant voor jarenlang onderhoudsvrij draagplezier.

Kan het ook in het goud?

We kunnen deze sieraden ook in het goud maken, maar omdat de materiaalkosten van goud erg hoog zijn moeten we hiervoor eerst de foto zien. Voor een bedel (zonder de ketting) moet je als snel denken aan €150 – €200. Als je hierin interesse hebt, neem dan contact op met onze klantenservice. Dat kan via email, telefoon, whatsapp of Facebook chat.

Hoe zorg ik dat mijn sieraden mooi blijven?

Als je sieraden dagelijks draagt kun je er niet omheen. Alle sieraden beschadigen uiteindelijk door het dragen. Dit heeft niet met de kwaliteit van je sieraad te maken, want het ontstaat gewoon doordat je een keer ergens tegen aanstoot of doordat het sieraad veel aan de zon wordt blootgesteld. Met volgende tips verleng je de levensduur van je sieraden en kunnen ze jarenlang mee!

 • Doe je sieraden af voordat je gaat slapen. Sieraden slijten sneller als je het blijft dragen en er bestaat een kans dat het kapot gaat tijdens het slapen.
 • Douche en zwem niet met je sieraden om. Zeepresten kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.
 • Doe je sieraden altijd als laatste om. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden.
 • Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up en zeker niet met haarspray. Dit zorgt voor een dof effect.
 • Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat doen of gaat sporten. Het is zonde als je het verliest en zweet tast ook nog eens je sieraden aan.
 • Het allerbeste is om je sieraden op een donkere plek te bewaren, bijvoorbeeld in het meegeleverde doosje. Dit voorkomt beschadiging en tegelijkertijd zorgt het voor minder blootstelling aan zonlicht.

Waarom wordt mijn zilver zwart?

Het klinkt raar, maar dit toont aan dat het echt zilver is; echt zilver wordt zwart. Het komt door het blootstellen aan de lucht (oxideren). Ook worden zilveren sieraden sneller zwart door bijvoorbeeld zweet, parfum & bodylotion. Sommige mensen hebben er meer last van dan andere, dat komt door de Ph waarde van de huid. 

Gelukkig is het makkelijk weer op te poetsen. Je kan op internet of bij de juwelier om de hoek een zilverdoek kopen. Door je zilveren sieraden op te wrijven met deze doek, verwijder je de aanslag waardoor je sieraad de prachtige glans weer terug krijgt en weer gaat blinken.

Lees verder voor meer veel gestelde vragen?

Voor informatie over Bestellen en leveren, klik hier.

Voor informatie over Retourneren, klik hier.

Voor informatie over Betalen, klik hier.